OVK Besiktning Göteborg

RING OSS - 031-311 60 19

Energieffektivisering

Rör

Vi erbjuder energieffektiviseringar av era lokaler, byggnader, kontor eller av er BRF! Vid en energieffektivisering, ser vi till så att ni använder er energi på ett bättre och effektivare sätt. Våra energibesparande åtgärder kan ge en lägre energianvändning på mellan 10 - 30%.

Så kan ni energieffektivisera

Om ni inte gör någon service på era ventilationsaggregat kan det leda till en högre energikostnad och ett sämre inomhusklimat som kan orsaka fuktskador. En jämnare inomhusvärme i balans ger en mer effektiv energianvändning och god inomhuskomfort. Varje grad som medeltemperaturen ökar med innebär mellan 5-7 % ökad energiförbrukning.

  • Ni kan isolera er fastighet. Ett sätt att göra energieffektivisering möjlig är att isolera fastigheten bättre. Att isolera fastigheten innebär att man sänker behovet av energianvändning, så värmen inte sipprar ut genom ex. tak.
  • Ni kan byta till FTX ventilationsaggregat. Om ni byter ert ventilationssystem till mer effektiva FTX aggregat som värmer upp luften som kommer in utifrån. Då behöver man inte använda så mycket energi som annars.
  • Ni kan byta ut era gamla vitvaror till nya. En bra idé är att byta ut gamla disk- och tvättmaskiner till nya som inte drar lika mycket ström som gamla vitvaror. Det samma gäller kylskåp och frys som drar mycket elektricitet.
  • Ni kan byta ut gamla glödlampor till LED lampor. Detta är ett väldigt enkelt sätt att genomföra en energieffektivisering på. Att byta ut alla era glödlampor till mer energieffektiva LED-lampor i en fastighet med 100 st glödlampor minskar energiåtgången kraftigt.
  • Ni kan byta till en prognosstyrning av värmesystem. Detta är ingen ny metod, men kanske inte så känd. Genom att förutse vilket väder det ska bli kan man dra ner på uppvärmningen så att man inte värmer stora hus och byggnader i onödan.

Ta kontakt och få en kostnadsfri offert på energiförbrukning eller OVK-besiktning i Göteborg!

Per Wikstrand Klimat och Ventilationsservice AB


Vare 37
423 91 Varberg

031-311 60 19

[javascript protected email address]

559125-0369


OVK-besiktning

Energieffektivisering

Injustering


logo-image

Om Oss

Vi har bred kunskap om OVK, felsökning, injustering, installation av ventilation och värmesystem.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Per Wikstrand Klimat och Ventilationsservice AB

Org nr: 559125-0369
Vare 37
423 91 Varberg
Tel: 031-311 60 19

Hitta hit